fbpx

Jag heter Peter Svärdsmyr och är församlingspedagog,  beteendevetare och författare. Ända sedan barnsben har jag skrivit musik och författat texter. Jag har gett ut ett antal album och låtar som finns att lyssna till på Spotify och år 2014 debuterade jag med min första bok “Att bli till – om människans innersta längtan och kyrkans yttersta uppdrag” (Gloria förlag). En bok som jag gick och bar på i många år innan skrivandet tog fart ordentligt. År 2015 började jag lägga ut småtexter på Instagram. De skapade mycket engagemang och det startades även en författarsida på Facebook som fick flera tusen följare. Som en följd av mina texter på sociala medier kom min andra bok “Allt det vi delar” (Marcus förlag) ut i slutet av 2017. En bordskalender med en text för varje dag på året. I slutet av 2020 kom min tredje bok ”Det ordnar sig” (Marcus förlag) ut. En reflektionsbok med texter och musik för varje vecka på året. I slutet av 2022 kom uppföljaren till den första bordskalendern “Allt det vi delat – andra året”

I allt jag skriver, skapar och kommunicerar inspireras jag av mötet med andra människor och livets stora frågor. Om du vill komma i kontakt med mig är det bara att skicka ett meddelande eller ta kontakt via sociala medier. Länkar finns längst upp till höger.

Tillsammans med min fru och våra tre barn bor jag i ett grått hus med vita knutar. Nära en stor sjö och mitt emellan två stora städer. 

> Intervju i tidningen Dagen

> Intervju i Hemmets vän